The restaurant

The Piedmontese cuisine is our speciality: agnolotti, tripe, fassone meat, bagnetto verde, bagna caoda, bunet, pears cooked in wine, cakes.

We often have dinner parties and "weekend with gusto" with different menus: fowl, truffle, boiled meat and much more.

The wine list is carefully chosen and has a very large number of selected wines: from the classic ones to the cherished ones.

The big dining hall is old style furnished, ideal for groups, ceremonies, banquets, parties, weddings, conventions, working breakfast and working lunch.

Our place has received many times the "Qualità Ospitalità Italiana" (Itaian Quality Hospitality)

Ciocca, catering for over a hundred years.

The restaurant ultima modifica: 2017-07-06T15:33:44+00:00 da admin

Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi